Ervaringen / Referenties

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

A
3 maanden geleden

Bij Judith onlangs een paard gekocht. Super begeleiding bij de stappen in de aankoop, zodat we de juiste keuze konden maken. Samen en happy customer staan bij Judith voorop. Altijd bereidt om (on)gevraagd te helpen. Paarden worden goed verzorgd, rustige manage waar alle mogelijkheden voor je paard aanwezig zijn.

I. S.
een jaar geleden

Top stalling. Onze paarden staan hier gestald en ze komen niets tekort. Alle dagen een propere stal en genoeg beweging. Ze zijn echt gelukkig.
Onze jonge quarter staat op training en wat heeft hij op die korte tijd al veel bijgeleerd! Dit alles op een correcte manier met oog voor het paard. Ook aan begeleiding heb je zeker geen tekort.
Ik kan alleen lovende woorden geven over Penta Western Stables en Judith zeker aanraden. Ook onze jongste zal door haar zadelmak gemaakt worden als hij oud genoeg is.

Inge
een jaar geleden

Ik ben super tevrede over Judith haar aanpak. Ze doet het met hart en ziel. Ik ben van nul begonne en sta al heel wat stappe verder en zeker met mijn zelfvertrouwen op een paard.ze doet het gewoon weg top ze zoekt same met jou waar je je goed bij voelt en elke keer opnieuw daagt ze je uit om over je grens heen te gaan en dat werkt.

Echt een aanrader.

Stephanie
2 jaar geleden

Ik rij dressuur en zocht voor mijn KWPN'er een stal. Iemand adviseerde mij Penta Western Stables.

Wat ben ik blij dat ik heb gekozen om mijn paard bij Penta Western Stables te stallen. Judith heeft passie voor alle paarden op stal en mijn paard krijgt alle aandacht en verzorging die ik maar kan wensen.

Ik krijg dressuurmatig les van Judith, en zowel mijn paard als ik worden iedere keer uitgedaagd om de oefeningen te verfijnen en nieuwe dingen te leren.

Kortom een hele fijne stal die ik echt aan kan raden, ik ben erg tevreden.

SW
2 jaar geleden

Dikke aanrader!
Mijn paardje is hier op een correcte manier zadelmak gemaakt en ingereden waardoor ik nu een heel stabiel paard heb.
Tijdens mijn zwangerschappen is mijn paard heel goed opgevangen en voorzien van de nodige beweging. En tot op heden ga ik nog steeds terug voor lessen en wedstrijd begeleiding!
Judith is een topper in wat ze doet